Menu Inschrijven

Over Ruysschaert

“We hebben niet alleen een hart voor taal, maar ook voor jongeren.”

Ruysschaert organiseert grensverleggende taalcursussen voor jongeren. En dat doen we met passie, enthousiasme en een eindeloze inzet zodat we hen in een week zoveel mogelijk kunnen bijbrengen. Want wij geloven dat kennis van vreemde talen een springplank is om je eigen grenzen te verleggen.

Wanneer leer je écht een vreemde taal?
Bij Ruysschaert zijn we er van overtuigd dat je een taal echt moet leren, door de taal te beleven in totale immersie. Volledig afstand nemen van je eigen taal en je onderdompelen in de doeltaal.  Iedereen, leerkrachten én leerlingen, spreken bij Ruysschaert dan ook altijd en overal de doeltaal. Tijdens de les, de maaltijd of het spel – en dat de hele week lang.

Dat vraagt volharding en discipline. Maar we zorgen ervoor dat de leerlingen in een dynamische en positieve sfeer kunnen leren. We forceren niemand en besteden aandacht aan de persoonlijke begeleiding, opvang en coaching. Wie het even moeilijk heeft, ondersteunen we en zo halen we het beste bij elkaar naar boven.

Het resultaat van zo’n grensverleggend taalbad?
Jong en oud, beginners en gevorderden, iedereen slaagt erin de taalbarrière te overwinnen en het beste van zichzelf te geven. Van het onhandige ‘Hey’ op zondag tot het zelfzekere ‘Hello, would you like to play soccer with me?’ op vrijdag.

En het is voor die momenten dat wij ons elke dag vol overgave inzetten. Voor de twinkeling in de ogen van je zoon of je dochter als die in een andere taal spontaan begint te vertellen. Want na een week van doorzetten en hard werken, is de trots die de leerlingen uitstralen voor ons hét bewijs dat onze missie geslaagd is.

Ruysschaert Marieke

Hartelijk welkom op onze taalkampen en (online) taalcursussen.

Marieke Ruysschaert
Directeur Ruysschaert Language Academy

Blijf ons volgen
Vragen of hulp nodig, mail ons of bel ons op +32 9 281 01 53

Ruysschaert Language Academy © 2022

Wijngaardstraat 14, B-9000 Gent - BE0754865777