Menu Inschrijven

Onze methode voor een
grensverleggend taalbad

"De kracht van deze cursussen? Het resultaat"

1. Gevarieerde lessen prikkelen naar meer

Je neemt een hele week plaats op een rollercoaster van boeiende taalinzichten, leerrijke oefeningen en uitdagende rollenspelen. Zo triggeren onze taalleerkrachten je kind met tal van nieuwe woorden en uitdrukkingen. Zonder het écht te beseffen, nemen ze al die kennis op.

2. Grammatica is de verborgen code om te kraken

Ruysschaert maakt grammatica hip. Het is de verborgen code waar taal opgebouwd is. Abstract? Ja, maar razend interessant. Niet omdat we dol zijn op regels, wel omdat het je meer vertrouwen, plezier en houvast oplevert.

3. Warme sfeer van respect en hartelijkheid

Taal dient om te verbinden. Precies daarom hangt er op elke campus een sfeer van warmte en geborgenheid. Via taal komen we elkaar tegemoet. 

4. Gediplomeerde taalvirtuozen

Maak kennis met ervaren vakmannen die ook in het dagelijkse leven voor de klas staan. Uit liefde voor het vak dompelen ze jongeren onder in spreken, lezen, schrijven en luisteren. Met vallen en vooral weer opstaan. Tot je kind zelf fier de groep toespreekt.

5. Taalbad als sleutel tot succes

Iedereen, leerkrachten én leerlingen, spreken altijd en overal de doeltaal. Tijdens de les, de maaltijd of het spel. We geven toe: dat vraagt volharding en discipline. Maar het resultaat is gewoon verbluffend!

6. Waaier aan sport en spel

Sport en spel zijn cruciaal om te ontspannen. Sterker nog: ze zetten de poort open om je ongedwongen uit te leven in een vreemde taal. Geniet dus van een flinke dosis spelplezier samen met je taalleerkrachten. 

"Je moet Ruysschaert meemaken om te weten wat het zo uniek maakt"

Blijf ons volgen
Vragen of hulp nodig, mail ons of bel ons op +32 9 281 01 53

Ruysschaert Language Academy © 2022

Wijngaardstraat 14, B-9000 Gent - BE0754865777