Menu Inschrijven

Ontdek de 6 pijlers van een grensverleggende taalcursus

"Je moet Ruysschaert meemaken om te weten wat het zo uniek maakt"

Ruysschaert inschrijven

1. Gevarieerde lessen prikkelen naar meer

We zeggen het op voorhand: je zoon of je dochter neemt een hele week plaats op een rollercoaster van boeiende taalinzichten, leerrijke oefeningen en uitdagende rollenspelen.

Zo triggeren onze leraars je kind met tal van nieuwe woorden en uitdrukkingen. Zonder het écht te beseffen, nemen ze al die kennis spelenderwijs op.

> Meer weten over de leerstof op een taalcursus?

Ruysschaert - grammatica

2. Grammatica is de verborgen code om te kraken

Ruysschaert maakt grammatica hip. Het is de verborgen code waar taal opgebouwd is.

Abstract? Ja. Maar razend interessant zodra je de code gekraakt hebt. Niet omdat we dol zijn op regels, wel omdat het je meer vertrouwen, plezier en houvast oplevert.

3. Warme sfeer van respect en hartelijkheid

Ruysschaert - warme sfeer en hartelijkheid

Taal dient om te verbinden. Niet te ontbinden. Precies daarom hangt er op elke campus een sfeer van warmte en geborgenheid. Via taal komen we elkaar tegemoet. Wie het even moeilijk heeft, ondersteunen we. Niemand laten we aan zijn lot over. Onze focus ligt op onze leerlingen én leraars, zodat iedereen zich goed in zijn vel voelt.

Ruysschaert - gepassioneerde leraars

4. Gediplomeerde taalvirtuozen

Je zoon of dochter maakt kennis met ervaren vakmannen: taalvirtuozen pur sang die ook in het dagelijkse leven voor de klas staan. Ze kennen de knepen van het vak om een complexe syntaxis meesterlijk eenvoudig uit te leggen. Gevolg? Een ‘aha’-moment als teken van begrip.

Uit liefde voor het vak dompelen ze jongeren onder in spreken, lezen, schrijven en luisteren. Met vallen en vooral weer opstaan. Tot je kind zelf fier de groep toespreekt.
 

Ruysschaert - 100% taalbad

5. Taalbad als sleutel tot succes

Iedereen, leraars én leerlingen, spreken altijd en overal de doeltaal. Tijdens de les, de maaltijd of het spel – en dat de hele week lang.
We geven toe: dat vraagt volharding en discipline. Maar het resultaat is gewoon verbluffend. We zijn op dat punt streng en rechtvaardig, precies daarom kiezen veel jongeren (en ouders) bewust voor die resultaatgerichte aanpak.
 

Ruysschaert - sport en spel

6. Rijke waaier aan sport en spel

Sport en spel zijn cruciaal om te ontspannen. Sterker nog: ze zetten de poort open om je ongedwongen uit te leven in een vreemde taal. Via spel leren we elkaar beter kennen en respecteren. Geniet dus van een flinke dosis spelplezier samen met je taalleraars. 
 

Blijf ons volgen
Vragen of hulp nodig, mail ons of bel ons op +32 9 281 01 53

Ruysschaert Language Academy © 2021

Wijngaardstraat 14, B-9000 Gent - BE0754865777