Menu Inschrijven

Onze taalbadmethode: de leerstof

"Dankzij deze taalcursus heeft mijn zoon veel meer zelfvertrouwen en is hij terug gemotiveerd"

Grammatica als fundament

Wie huizen bouwt, wil veilig bouwen. Het liefst op stevige funderingen met nauwkeurig berekende constructies. Zo is het ook met taal. Om bruggen te bouwen naar elkaar, hebben we een stevig fundament nodig. Het fundament van elke taal is grammatica. Van hieruit gaan we spelen, spreken, luisteren en begrijpen. 
 

Ruysschaert leerstof

Een zee van nieuwe woordjes

Ruysschaert dompelt je kind onder in een taalbad boordevol nieuwe woorden en uitdrukkingen. En het sterke is: je leert die spontaan omdat de context zo goed en warm aan voelt. En iedereen ‘altijd en overal’ dezelfde taal spreekt. 
 

Een taalcursus op jouw maat

Vanuit de grammatica en nieuwe woordjes gaan we gevarieerd oefenen en meteen spelen. Verwacht geen vaste cursus die voor elke leerling gelijk is. De leerkracht kijkt naar de leerbehoefte en stelt op maat van de leerling de cursus samen. Via sport en spel oefenen we spontaan alle vaardigheden. 
 

Een gedetailleerd rapport van jouw vooruitgang in Frans of Engels

De leerkracht beoordeelt de vooruitgang van de leerling. Niet enkel theoretisch maar ook zijn zelfzekere houding om zich in een andere taal uit te drukken. Dat alles netjes en gedetailleerd weergegeven in een persoonlijk rapport op het einde van de taalcursus.

Blijf ons volgen
Vragen of hulp nodig, mail ons of bel ons op +32 9 281 01 53

Ruysschaert Language Academy © 2022

Wijngaardstraat 14, B-9000 Gent - BE0754865777