Menu Inschrijven

Voor elke leeftijd het juiste niveau

"Mijn dochter zat in een klas die past bij haar niveau. Geweldig dat de leerlingen zo samen evolueren"

Onze taalmethode: voor elke leeftijd het juiste niveau

Ben je tussen 12 en 18 jaar? Beginner of gevorderd? Een taaltoerist of taalnerd? Je bent hartelijk welkom. De aanpak van Ruysschaert is op alle cursussen dezelfde, ongeacht de cursus of de periode die je kiest. 

Voor elke leeftijd het juiste niveau

Taalimmersie: overal en altijd de doeltaal

Tijdens de cursus spreekt iedereen, leerkrachten en leerlingen, altijd en overal de doeltaal (Frans, Engels of Nederlands). Het is daarom belangrijk dat de leerling de doeltaal minstens 1 jaar op school heeft geleerd. Anders is het water van het taalbad (nog) te diep. 
 

Frans of Engels op maat van jouw taalniveau

Elke cursus biedt alle niveaus aan, van beginner tot gevorderd. Zo werken we op maat van de leerbehoefte van elke leerling. 

Kleine taalklassen

Er zitten gemiddeld 12 leerlingen per groep. Zo garanderen we een nauwe opvolging, persoonlijke feedback en een maximale leercurve.
 

Een goeie start ... met een taaltest

Om meteen het juiste niveau goed in te schatten, beginnen we de taalcursus met een mondelinge en schriftelijke test. Zo speelt elke leerling meteen in de juiste categorie. Nadien nemen we dagelijks een test af om de progressie van elke leerling op te volgen.

* Wie een andere taal dan zijn/haar moedertaal wil leren, is bij ons bij het juiste adres. Van beginner tot gevorderd helpen we jouw taalkennis te versterken. Onze cursussen zijn echter niet gericht op wie zijn/haar moedertaal wil perfectioneren.

Blijf ons volgen
Vragen of hulp nodig, mail ons of bel ons op +32 9 281 01 53

Ruysschaert Language Academy © 2021

Wijngaardstraat 14, B-9000 Gent - BE0754865777