Menu Inschrijven

Gepassioneerde leraars

"Het professionalisme en de motivatie van de leraars zijn indrukwekkend"

Ruysschaert gepassioneerde leraars

Leraars met engelengeduld

We selecteren onze leraars volgens hun diploma, talenkennis, motivatie, ervaring en persoonlijkheid. Enkel de beste leraars komen in aanmerking. Zij hebben een engelengeduld, zijn creatief, innovatief en meesters in didactiek! Kortom, enthousiaste vakmensen die een hele week met en voor je kind leven.

Didactische coaching en begeleiding

Ook de leraars laat Ruysschaert niet aan hun lot over. Tijdens een volledige week krijgt elke leraar ondersteuning, advies, feedback, tips en richtlijnen. Ze worden intensief begeleid door didactische coaches. Zo investeert Ruysschaert in de persoonlijke en professionele groei van elke leraar.

"De teamspirit en samenwerking in de lerarengroep heft ons naar een bijzonder hoog niveau"

Keith James Lewis - Leraar

Voortdurende inzet

De leraars zijn permanent bij de leerlingen. Als multifunctionele professionals begeleiden zij de leerlingen, de hele dag lang. Zelfs tijdens sport en recreatie. Zij geven hints om correct te blijven spreken en delen schouderklopjes uit. Maar bovenal maken ze vooral veel plezier met de leerlingen.

Taalvirtuozen

Onze leraars staan in het dagelijkse leven voor de klas. Het zijn taalvirtuozen met veel ervaring en een sterke motivatie. Wie een week zo intens met onze leerlingen werkt, heeft een hart voor taal en voor je kind. 

Ruysschaert - leraar worden

Ben jij een gepassioneerde taalleraar?

Word zelf leraar bij Ruysschaert en ga mee op een uitzonderlijk taalavontuur. 

Blijf ons volgen
Vragen of hulp nodig, mail ons of bel ons op +32 9 281 01 53

Ruysschaert Language Academy © 2021

Wijngaardstraat 14, B-9000 Gent - BE0754865777