Menu Inschrijven

Team

Elke dag staan we met ons team klaar voor ouders, leerlingen en al onze leraars

Pieter Ruysschaert - Ruysschaert Language Academy

Pieter Ruysschaert | Zaakvoerder
Ik ben trots op de organisatie die we met onze ploeg en met alle leraars die bij ons werken, hebben uitgebouwd. Ik vind mijn grootste plezier in het coachen en begeleiden van al deze mensen. 

Je kan mij bereiken op +32 9 281 01 53 of via pieter@ruysschaert.be

Mijn interesses: rockmuziek, vrienden, avontuur, verre reizen en spiritualiteit.

“Being talented is another word for being surrounded with people who push you to a higher level.”


Maite Gandarias - Ruysschaert Language Academy

Maite Gandarias | Operations Manager
Bij Ruysschaert voelde ik mij meteen thuis. De warmte en ruimte die we krijgen is uitzonderlijk. Als Operations Manager ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van Ruysschaert en het welslagen van onze cursussen. Op elke cursus wil ik, samen met ons team, de beste kwaliteit neerzetten.

Je kan mij steeds bereiken op +32 9 281 01 53 of via maite@ruysschaert.be

Mijn interesses: familie en vrienden, fotografie, muziek, interieur en design.


Virginie Pante - Ruysschaert Language Academy

Virginie Pante | Operations Assistant
De hartelijkheid bij Ruysschaert viel me meteen op: één voor één mensen met een hart voor hun job en voor elkaar. Ik ben dan ook heel blij deel uit te mogen maken van dit team. Ik bied ondersteuning bij de dagelijkse werking van Ruysschaert, de praktische voorbereiding van de cursussen en de aanwerving van de leerkrachten in onze ploeg.

Je kan mij bereiken op +32 9 281 01 53 of via virginie@ruysschaert.be

Mijn interesses: lekker uiteten, reizen, bakken, mooie wandelingen in de natuur.


Charlotte Speecke - Ruysschaert Language Academy

Charlotte Speecke | Marketeer
Als marketeer een product mogen promoten waar je 100% achter staat, zorgt ervoor dat je ook veel meer betrokken bent. Zo wil ik van elke cursus een succes maken. 

Wil je graag met ons samenwerken of onze cursussen promoten? Contacteer mij op +32 9 278 08 95 of via charlotte@ruysschaert.be

Mijn interesses: reizen, vrienden, naaien en koken.


Veronique Maes - Ruysschaert Language Academy

Veronique Maes 
Het boeit me om een omgeving te creëren die het leerproces maximaal bevordert. Waar inzet en werk samengaan met plezier.

Ik werk met het Ruysschaert-team samen voor opleidingen en seminaries.

Mijn interesses: psychologie en menselijk welzijn, spiritualiteit, yoga, dans, reizen, gezond koken, familie en vrienden.

 


Dirk Braet - Ruysschaert Language Academy

Dirk Braet | Coördinator Engels
Elk jaar zet ik mij met hart en ziel in voor Ruysschaert. Volgens de directie ben ik een echte “teambuilder” en dat is exact waar ik van hou, gepassioneerde leraars dat kleine duwtje geven waardoor ze groeien. Elke cursus is een avontuur vol uitdagingen, en daar geniet ik van.

Mijn interesses: lekker eten, varen, …


Maarten Huvaere - Ruysschaert Language Academy

Maarten Huvaere | Coördinator Engels
Jonge mensen intensief begeleiden, hen iets bijbrengen, zien groeien … en in dat proces ook zelf bijleren, daar put ik als coördinator bij Ruysschaert ongelooflijk veel energie uit. Ik ben blij deel te kunnen uitmaken van een professionele organisatie die mensen stimuleert om het beste van zichzelf te geven en kansen biedt om zich te ontplooien en hun grenzen te verleggen. Als taalliefhebber ben ik er van overtuigd dat taal en literatuur ons toelaten om anderen beter te begrijpen en nog meer te waarderen.

Mijn interesses: lezen, een fijn gesprek, lekker eten, een festival, de zee, een uitstap met vrienden …


Charlotte Haeck - Ruysschaert Language Academy

Charlotte Haeck | Coördinator Engels
Als leerkracht en coördinator bij Ruysschaert werken geeft mij voldoening op zoveel verschillende gebieden en blijft me iedere keer opnieuw positief beïnvloeden. Het geeft me de kans andere leerkrachten te begeleiden in hun zoektocht naar het begeesterd en doelgericht lesgeven en jongeren te enthousiasmeren voor taal in al haar facetten. Taal is mijn eerste liefde en dit kunnen delen met zoveel anderen, met een focus op kwaliteit, dat is wat Ruysschaert betekent voor mij.

Mijn interesses: In het dagelijkse leven ben ik taalleerkracht, eventplanner, bloemschikster en muziekliefhebber.


Annelies De Ruyck - Ruysschaert Language Academy

Annelies De Ruyck | Coördinator Engels en Duits
Bij Ruysschaert focussen we niet alleen op de talenkennis van de leerlingen, we willen jongeren vooruithelpen, ook op persoonlijk vlak. Dat maakt onze cursussen zo uniek. De aandacht voor elk individu.
Als coördinator op de cursussen Engels en Duits coach ik met veel plezier ons team van leraars, begeleid ik de leerlingen en leid ik de activiteiten in goede banen. Door de mix van lessen en activiteiten zie je hoe leerlingen plezier krijgen in het leren van een taal. De lachende gezichten tijdens de cursus zijn hét bewijs dat we goed bezig zijn.

Mijn interesses: muziek, dans, lopen, lezen, talen, lekker eten, familie en vrienden


Glynn Dierick - Ruysschaert Language Academy

Glynn Dierick | Coördinator Engels en Nederlands
“De grenzen van mijn taal zijn de grenzen van mijn wereld”. Via mijn taak als leerkracht en coach wil ik net die grenzen helpen verleggen, in een warm en open leerklimaat. Leerlingen en leerkrachten uitdagen, zodat wat eerst onmogelijk leek, plots een succes wordt. Ik ben telkens weer zo fier als een cursist achteraf versteld kan staan van zijn eigen kunnen. Dat is wat mij energie geeft.

Mijn interesses: reizen, literatuur, geschiedenis, koken en lekker eten.


Joachim Peeters - Ruysschaert Language Academy

Joachim Peeters | Coördinator Nederlands
Bij Ruysschaert; dat is thuiskomen. De hartelijkheid, het warme gevoel, de grote begeleiding en het oog hebben voor het mens-zijn, zorgt ervoor dat je kan en mag groeien als persoon, alsook professioneel. 
Als coördinator verbind ik de visie van de organisatie met de cursus ter plaatse. Zorg ik samen met het team dat iedere cursist zich thuis voelt en daardoor een andere taal durft spreken, durft leren. 
Als didactisch coach help ik leerkrachten nieuwe leermethodes ontdekken zodat ook zij, als leerkracht, kunnen groeien. 

Mijn interesses: Musicals, Politiek, citytrips, familie, welzijn. 


Randy Van Lierde - Ruysschaert Language Academy

Randy Van Lierde | Coördinator Frans, Duits en Nederlands
Een leerling met een woordenschat van oui et non of ja und nein op een week tijd zien groeien naar een jongvolwassene die een vreemde taal als een volwaardig communicatiemiddel gebruikt, dat is voor mij Ruysschaert. Bij Ruysschaert sta ik in voor de coördinatie van cursussen Frans, Duits en Nederlands. Elke cursus probeer ik jongeren op een aangename en stimulerende manier in het taalbad onder te dompelen.

Mijn interesses: sport, reizen en de plaatselijke taal verkennen, (Duitse en Franse) literatuur


Alessandra Bilani - Ruysschaert Language Academy

Alessandra Bilani | Coördinator Nederlands en Engels
Bij Ruysschaert krijg je de kans om een week lang op maat van je leerlingen te werken. Doordat je als leraar steeds bij hen bent, ook buiten de lessen, aan tafel... bouw je snel een band op met de jongeren. Je bent dan ook enorm trots als je hun vooruitgang ziet!
Vanuit mijn rol als coördinator bouw ik ook een nauwe band uit met de leraars. Ik begeleid en ondersteun hen tijdens de cursussen, geef advies bij problemen, bied een luisterend oor. De vele mooie momenten en de dankbaarheid van de leerlingen én leraars zorgen ervoor dat ik tijdens de vakanties steeds met veel plezier terugkeer naar Ruysschaert.

Mijn interesses: toneel, zang, literatuur, talen leren, reizen ...

Blijf ons volgen
Vragen of hulp nodig, mail ons of bel ons op +32 9 281 01 53

Ruysschaert Language Academy vzw © 2019

Park Viteux 3 - B-9840 De Pinte -