Menu Inschrijven

Missie

" De kracht van deze cursussen? De hartelijkheid. Hoe klein ook het probleem, we nemen iedereen au sérieux."

At Ruysschaert we focus, as professionals,
on Language as well on Education.
A Course at Ruysschaert is a self-exploring
journey or adventure,
where youngsters explore their own boundaries
and connect through a foreign language,
in mobile detox.

Ruysschaert organiseert intensieve taalcursussen voor jongeren tussen 12 en 18 jaar.
En dat doen we met passie, enthousiasme en een eindeloze inzet zodat we deze jongeren in een week zoveel mogelijk kunnen bijbrengen.

Een warm taalbad

Een taal moet je leren. En dat doe je het best door de taal te beleven via een taalbad. Iedereen, leraars én leerlingen, spreken bij Ruysschaert dan ook altijd en overal de doeltaal. Tijdens de les, de maaltijd of het spel – en dat de hele week lang.

We geven het toe, dat vraagt volharding en discipline. Maar het resultaat is verbluffend. Jong en oud, beginners en gevorderden, iedereen slaagt erin de taalbarrière te overwinnen en het beste van zichzelf te geven. En uiteraard laten we niemand aan zijn lot over. Wie het even moeilijk heeft, ondersteunen we.

We zorgen ervoor dat de leerlingen in een dynamische, positieve sfeer kunnen leren, waarbij niemand wordt geforceerd en waarbij we aandacht besteden aan de persoonlijke begeleiding, steun, opvang en coaching. Zo halen we het beste bij elkaar naar boven.

Na een week van doorzetten en hard werken, is de trots die de leerlingen uitstralen tijdens de slotsessie voor ons het bewijs dat onze missie geslaagd is. Leerlingen in zichzelf doen geloven, hun grenzen verleggen en iets realiseren dat ze in het begin misschien niet helemaal zagen zitten, dat is waar wij elke dag voor opstaan.

Blijf ons volgen
Vragen of hulp nodig, mail ons of bel ons op +32 9 281 01 53

Ruysschaert Language Academy vzw © 2020

Park Viteux 3 - B-9840 De Pinte -