Menu Inschrijven

Blijf op de hoogte

Our season came to an end

Our season came to an end

24 language courses during Easter & Summer holidays: English, Dutch, French and German courses. I’m so grateful and satisfied about last season and I want to thank everyone who contributed to this success.

Lees meer
Inclusie op taalkamp

Inclusie op taalkamp

Over enkele weken start de zomer en gaan duizenden jongeren een vakantie tegemoet vol sport-, jeugd-, taalkampen en reizen. Een zomer vol leuke dingen ... maar niet voor iedereen. Om ook wie het niet breed heeft een kans te geven op een taalkamp, lanceert Ruysschaert een Sociaal Fonds.

Lees meer
Een taalbad, zoveel meer dan een taal leren

Een taalbad, zoveel meer dan een taal leren

Visies én debatten over onderwijs, en bij uitbreiding taalonderwijs, bij de vleet. In tegenstelling tot de overheersende trend dat leerlingen niet geïnteresseerd zouden zijn om hun talenkennis te verbeteren, noch gemotiveerd, stellen wij een andere evolutie vast.

Lees meer
Pleidooi voor onderwijzend personeel

Pleidooi voor onderwijzend personeel

Eerst dacht ik dat het deze week niet zou gebeuren. Maar zaterdag was het weer koekenbak. De Standaard pronkte op de cover van zijn weekend bijlage “Ons onderwijs is in het industriële tijdperk blijven steken”. 

Lees meer
Mobile detox

Mobile detox

Een week een vreemde taal spreken, met jongeren die je niet kent, tijdens je vakantie … en zonder gsm! ‘Daar staan jongeren niet voor te springen,’ zou je denken. Niets is minder waar. Hoewel jongeren bij ons een taal komen leren, is ons gsm-verbod een meer dan gewaardeerde extra.

Lees meer
Blijf ons volgen
Vragen of hulp nodig, mail ons of bel ons op +32 9 281 01 53

Ruysschaert Language Academy vzw © 2019

Park Viteux 3 - B-9840 De Pinte -