Menu Inschrijven

Team

Elke dag staan we met ons team klaar voor ouders, leerlingen en al onze leraars

Marieke Ruysschaert - Ruysschaert Language Academy

Marieke Ruysschaert | Directeur
Ik heb altijd al een grote passie gehad voor reizen, het ontdekken van nieuwe culturen en vooral het leren van nieuwe talen. Zoals Federico Fellini het zo mooi verwoordde “Een andere taal is een andere visie op het leven." Het helpt je geest te verruimen en je toekomst te verrijken. Ik wil met Ruysschaert Language Academy deze passie met veel trots doorgeven en op een hartelijke en ondersteunende manier bijdragen aan de persoonlijke groei van onze leerlingen. 

Je kan mij bereiken op +32 9 281 01 53 of via marieke@ruysschaert.be

Mijn interesses: vrienden, reizen (avontuur en cultuur), lezen, sporten, de natuur, lekker eten


Charlotte Speecke - Ruysschaert Language Academy

Charlotte Speecke | Marketeer
Als marketeer een product mogen promoten waar je 100% achter staat, zorgt ervoor dat je ook veel meer betrokken bent. Zo wil ik van elke cursus een succes maken. 

Wil je graag met ons samenwerken of onze cursussen promoten? Contacteer mij op +32 9 278 08 95 of via charlotte@ruysschaert.be

Mijn interesses: reizen, vrienden, naaien en koken.


Virginie Pante - Ruysschaert Language Academy

Virginie Pante | Operations Assistant
De hartelijkheid bij Ruysschaert viel me meteen op: één voor één mensen met een hart voor hun job en voor elkaar. Ik ben dan ook heel blij deel uit te mogen maken van dit team. Ik bied ondersteuning bij de dagelijkse werking van Ruysschaert, de praktische voorbereiding van de cursussen en de aanwerving van de leerkrachten in onze ploeg.

Je kan mij bereiken op +32 9 281 01 53 of via virginie@ruysschaert.be

Mijn interesses: lekker uiteten, reizen, bakken, mooie wandelingen in de natuur.


Dirk Braet - Ruysschaert Language Academy

Dirk Braet | Coördinator Engels
Elk jaar zet ik mij met hart en ziel in voor Ruysschaert. Volgens de directie ben ik een echte “teambuilder” en dat is exact waar ik van hou, gepassioneerde leraars dat kleine duwtje geven waardoor ze groeien. Elke cursus is een avontuur vol uitdagingen, en daar geniet ik van.

Mijn interesses: lekker eten, varen, …


Charlotte Haeck - Ruysschaert Language Academy

Charlotte Haeck | Coördinator Engels
Als leerkracht en coördinator bij Ruysschaert werken geeft mij voldoening op zoveel verschillende gebieden en blijft me iedere keer opnieuw positief beïnvloeden. Het geeft me de kans andere leerkrachten te begeleiden in hun zoektocht naar het begeesterd en doelgericht lesgeven en jongeren te enthousiasmeren voor taal in al haar facetten. Taal is mijn eerste liefde en dit kunnen delen met zoveel anderen, met een focus op kwaliteit, dat is wat Ruysschaert betekent voor mij.

Mijn interesses: In het dagelijkse leven ben ik taalleerkracht, eventplanner, bloemschikster en muziekliefhebber.


Maarten Huvaere - Ruysschaert Language Academy

Maarten Huvaere | Coördinator Engels
Jonge mensen intensief begeleiden, hen iets bijbrengen, zien groeien … en in dat proces ook zelf bijleren, daar put ik als coördinator bij Ruysschaert ongelooflijk veel energie uit. Ik ben blij deel te kunnen uitmaken van een professionele organisatie die mensen stimuleert om het beste van zichzelf te geven en kansen biedt om zich te ontplooien en hun grenzen te verleggen. Als taalliefhebber ben ik er van overtuigd dat taal en literatuur ons toelaten om anderen beter te begrijpen en nog meer te waarderen.

Mijn interesses: lezen, een fijn gesprek, lekker eten, een festival, de zee, een uitstap met vrienden …


Annelies De Ruyck - Ruysschaert Language Academy

Annelies De Ruyck | Coördinator Engels en Duits
Bij Ruysschaert focussen we niet alleen op de talenkennis van de leerlingen, we willen jongeren vooruithelpen, ook op persoonlijk vlak. Dat maakt onze cursussen zo uniek. De aandacht voor elk individu.
Als coördinator op de cursussen Engels en Duits coach ik met veel plezier ons team van leraars, begeleid ik de leerlingen en leid ik de activiteiten in goede banen. Door de mix van lessen en activiteiten zie je hoe leerlingen plezier krijgen in het leren van een taal. De lachende gezichten tijdens de cursus zijn hét bewijs dat we goed bezig zijn.

Mijn interesses: muziek, dans, lopen, lezen, talen, lekker eten, familie en vrienden


Joachim Peeters - Ruysschaert Language Academy

Joachim Peeters | Coördinator Nederlands
Bij Ruysschaert; dat is thuiskomen. De hartelijkheid, het warme gevoel, de grote begeleiding en het oog hebben voor het mens-zijn, zorgt ervoor dat je kan en mag groeien als persoon, alsook professioneel. 
Als coördinator verbind ik de visie van de organisatie met de cursus ter plaatse. Zorg ik samen met het team dat iedere cursist zich thuis voelt en daardoor een andere taal durft spreken, durft leren. 
Als didactisch coach help ik leerkrachten nieuwe leermethodes ontdekken zodat ook zij, als leerkracht, kunnen groeien. 

Mijn interesses: Musicals, Politiek, citytrips, familie, welzijn. 


Alessandra Bilani - Ruysschaert Language Academy

Alessandra Bilani | Coördinator Frans, Nederlands en Engels
Bij Ruysschaert krijg je de kans om een week lang op maat van je leerlingen te werken. Doordat je als leraar steeds bij hen bent, ook buiten de lessen, aan tafel... bouw je snel een band op met de jongeren. Je bent dan ook enorm trots als je hun vooruitgang ziet!
Vanuit mijn rol als coördinator bouw ik ook een nauwe band uit met de leraars. Ik begeleid en ondersteun hen tijdens de cursussen, geef advies bij problemen, bied een luisterend oor. De vele mooie momenten en de dankbaarheid van de leerlingen én leraars zorgen ervoor dat ik tijdens de vakanties steeds met veel plezier terugkeer naar Ruysschaert.

Mijn interesses: toneel, zang, literatuur, talen leren, reizen ...

Blijf ons volgen
Vragen of hulp nodig, mail ons of bel ons op +32 9 281 01 53

Ruysschaert Language Academy © 2021

Wijngaardstraat 14, B-9000 Gent - BE0754865777