Menu Inschrijven

Getuigenissen

Wat klanten zeggen over de Ruysschaert-taalkampen en taalcursussen

Onze klanten – ouders én jongelui – geven Ruysschaert een mooi rapport op het einde van het taalkamp. Regelmatig verschijnt er zelfs een 10 op 10! We zijn hen reuzedankbaar voor het vertrouwen dat ze in ons stellen. 

Mevr. Benoit (Spanje)
Van wat we zelf konden zien ter plaatse en van wat onze dochter vertelde, was afgelopen week perfect. Zowel de lessen, de sfeer, de lokalen, de activiteiten, het eten en zelfs de regel dat er enkel Duits werd gesproken. Jullie verdienen op alle gebieden de maximumscore, wat toch wel uitzonderlijk is! 

---

Mevr. Lericque (België)
Het is moeilijk om je 13-jarige achter te laten voor een week intensief Nederlands.... en dan nog eens zonder gsm!  Toen ik hem op vrijdag glimlachend, in goede vorm en vlot in het Nederlands sprekend (terwijl ik Frans sprak) ophaalde, kon ik alleen maar trots zijn! Hij had een heerlijke week, maakte vrienden voor het leven. En dit alles dankzij het hele Ruysschaert team. Tot volgend jaar!

---

Mevr. Her (België)
Een totale onderdompeling in het Nederlands, met een team van vriendelijke en dynamische docenten! Een week lang in het Nederlands praten, luisteren, luisteren, luisteren, zingen, ... is duidelijk een fantastische, leerrijke ervaring.

---

Mevr. Bossuyt (België)
Onze dochter vertelde dolenthousiast over wat ze heeft beleefd. Ze had een top leerkracht die open stond om samen met de klas grapjes te maken terwijl ze toch heel wat nieuwe zaken hebben geleerd. Ze zegt dat ze meer bijgeleerd heeft op één week tijd dan op heel haar schooljaar: heel wat nieuwe woordenschat, nieuwe tijden, veel rollenspelen ... Ze is weer een ervaring rijker en komt zeker terug!

---

Mevr. Renson (België)
Allereerst willen wij jullie bedanken voor jullie kwaliteit. Twee van onze kinderen namen al meermaals deel aan de cursussen Engels en Duits. Mijn dochter was opnieuw lovend over haar deelname omdat de leraar, dankzij de kleine groepen, de mogelijkheid heeft om meerdere malen terug te komen op wat ze niet begrepen. Ze heeft uitdrukkingen, woordenschat en grammatica geleerd. Ze was ook oprecht enthousiast over het geduld van haar leraar!

---

Mr. de Wallens (Frankrijk)
Een oprechte dankuwel voor de hartelijkheid en vriendelijkheid van jullie team, en de hoge kwaliteit van de taalstage! 

---

Mevr. Vafiadis (Frankrijk)
Onze dochter kwam opgetogen terug thuis. Gefeliciteerd met jullie professionaliteit! Het is verrassend om te zien dat jonge mensen betoverd terugkomen als ze zoveel uren les hebben. Dit is te danken aan de goede organisatie, jullie hartelijkheid, de warme klassikale sfeer dankzij de leerkrachten die weten hoe ze iets moeten overbrengen zonder vervelend te worden, de sportactiviteiten, diverse spelletjes, liedjes, .... en dat altijd in het Engels.

---

Mevr. Duguelte (Frankrijk)
Mijn dochter was laaiend enthousiast over haar verblijf. We zullen deze unieke ervaring volgend jaar zeker herhalen.

---

Mevr. Gruselle (Frankrijk)
Loane is deze uitdaging met plezier aangegaan en heeft zich volledig laten onderdompelen in het taalbad.  Haar leraar heeft haar enorm geholpen om te focussen op het Engels: hij was geduldig, liet hen altijd uitspreken, nam de tijd om te luisteren, analyseerde hun woorden, leek niet ongeduldig om zaken nog eens uit te leggen. Dankzij haar leraar had ze een fantastische week en heeft ze enorm veel bijgeleerd. Mijn dochter komt zeker terug. En ik zal jullie sowieso ook bij al mijn kennissen aanbevelen. 

---

Mr. Baussay (België)

Bovenal een grote bravo en een grote dank aan u allen, directeur, leerkrachten en coaches. Dankzij jullie hartelijke en menselijke aanpak beleefde Eléonore een fantastisch avontuur, waar ze vrienden maakte en het plezier beleefde om een week zonder telefoon te leven. Dit alles in een prachtige omgeving. Tijdens de terugrit naar huis bleef ze honderduit vertellen. Hartelijk bedankt!

---

Mevr. Gossiaux (België)
Dankjewel voor de ongelooflijke week! Mijn dochter was super enthousiast na afloop van de cursus. Aangezien zij nog maar een jaar Nederlands volgt en haar woordenschat vrij beperkt is, had ze schrik dat haar niveau te laag zou zijn, maar ze voelde zich heel erg op haar gemak. Mijn felicitaties voor het sterke werk van de hele ploeg.

---

Mevr. Lombaert (België)
Heel erg bedankt voor de unieke ervaring die jullie bieden. Ik ben overtuigd dat deze week onze kinderen zal helpen in de toekomst. Mijn zoon was super enthousiast over de totale immersie, en wij uiteraard ook. 

---

Mevr. Schmitz (België)
Mijn dochter was zo blij met de cursus Nederlands die ze bij jullie volgde. Ze maakte enorm veel vooruitgang en voelt zich veel zelfzekerder om Nederlands te spreken. Proficiat aan de hele ploeg voor jullie sterke aanpak. 

---

Mr. Dehennin (België)
Dankjewel voor alles. Mijn dochter is enorm blij dat ze deze uitdaging aanging en maakte enorm veel vooruitgang. Jullie methode en enthousiasme zou overal in België moeten bestaan!

---

Mevr. Le Masson (Frankrijk)
Guillaume was enorm enthousiast over zijn stage. Moe, want het ritme is intensief, maar erg gelukkig. Hij denkt dat zijn Engels sterk vooruit ging, hij heeft nieuwe vrienden gemaakt en heeft genoten van de activiteiten. Hij die een beetje "verslaafd" is aan zijn gsm, ontdekte dat we relaties op een andere manier kunnen aangaan dan via een toestel. Duizend maal dank voor deze heerlijke week!

---

Mevr. Reydellet (België)
Mijn zoon was heel erg enthousiast over de unieke ervaring vorige week in Maredsous. Zijn Engels ging enorm vooruit. Proficiat aan de ganse ploeg voor jullie sterke en positieve aanpak.

---

Mevr. Drouet (Frankrijk)
Mijn dochter was enorm opgetogen over haar week bij Ruysschaert. En zoals jullie zelf zeggen, begon ze vanaf dag 3 te denken en te dromen in het Engels. Zelfs na haar thuiskomst kwamen de Engelse woorden nog spontaan naar boven. Ik was bang dat ze moeite zou hebben om zich aan te passen, maar ze was heel erg enthousiast en vertelde dat ze zelfs nog een week had willen blijven. Wij komen zeker terug volgend jaar!

---

Mevr. Jeancour (Frankrijk)
Bedankt voor de voorbije week die mijn dochter zeer op prijs stelde. Ze zegt dat ze in een week net zo veel vooruitgang heeft geboekt als in een jaar. Ook al vond ze de week zeer intensief, het was een geweldige ervaring!

---

Mevr. Berthet (Frankrijk)
Hartelijk dank voor de fantastische week in Torhout. En bedankt aan uw team dat geweldig werk heeft verricht. Onze tieners kwamen gelukkig terug. Maxime hield van zijn leraar, iets minder van zijn huiswerk ;)

---

Mevr. de Closets (Frankrijk)
Bedankt voor deze fantastische week. Benoit was heel erg tevreden over de taalstage en is ervan overtuigd dat hij enorm veel vooruitgang maakte.

---

Mevr. C. Carre (Frankrijk)
Ik wil u graag bedanken voor de goede zorgen voor mijn zoon. Hij vond het een fantastische week, in een fantastische klas, met een fantastische leerkracht. Hij heeft veel bijgeleerd en is vol lof over de cursus en de gemaakte vorderingen. Wij zijn helemaal gewonnen voor uw methode en hopen ook zijn broer en zus te kunnen inschrijven. Dank u wel en nogmaals een pluim voor de organisatie: een perfect begeleid kamp in een totale immersie!

---

Mevr. Legendre (Frankrijk)
Mijn dochter volgde de cursus Engels en was laaiend enthousiast toen ze terugkwam. Zowel over het niveau van de lessen als de fantastische sfeer die er heerste. Ze voelt zich nu veel meer op haar gemak in het Engels en heeft haar kennis echt verbeterd.

---

Mej. D. Justin (Frankrijk) - oud leerling
Via dit bericht wens ik u te bedanken voor uw onderwijs. Ik heb zonet mijn baccalauréat behaald met 20/20 voor Engels en 18/20 voor Engelse literatuur, dit dankzij uw fantastische pedagogische aanpak. Bedankt voor alles, ik raad u aan aan al mijn contacten, ik heb nooit beter dan jullie gevonden. Tot ziens!

---

Mevr. I. Begat
Toen wij op zaterdagmiddag in Maredsous aankwamen, zagen wij een vrolijke bende die het prima met elkaar kon vinden. Mijn jongste zoon vond het een super ervaring: de klas was heel joviaal, hij heeft veel bijgeleerd en de leraar was “top”. De klas van mijn andere zoon bleek een leuke bende geweest te zijn die prima met elkaar konden opschieten. De leerlingen waren zo enthousiast over de cursus dat ze afgesproken hebben om zich volgend jaar opnieuw samen in te schrijven!

---

Mevr. V. de Tillesse (België)
Een dikke proficiat voor de goede organisatie van jullie cursussen! Onze zoon was met tegenzin vertrokken, maar toen we hem ophaalden was hij heel enthousiast en vooral ontzettend trots op de vooruitgang die hij maakte. Ook al was het geen makkelijke week voor hem, toch was hij gemotiveerd om zich aan de regels te houden en heeft hij nu terug vertrouwen in zijn capaciteiten. Zijn leraar was werkelijk geweldig.

---

Mevr. M. Roy (Frankrijk)
20/20 ! Dat zijn de eerste punten dat Aurélie behaalde voor Engels ! De stage bij centrum Ruysschaert, heeft haar de kans gegeven om de basis te herzien die ze nog niet goed verwerkt had, om zonder schroom Engels te praten en om opnieuw zelfvertrouwen op te bouwen. Hartelijk dank aan het hele team!

---

Mevr. G. de Lhoneux (België)
Onze drie kinderen namen al meerdere malen deel aan jullie taalcursussen. En met succes! Na de cursus waren ze telkens heel enthousiast en gemotiveerd door alles wat ze geleerd hadden. Dankjewel aan jullie team! Wij bevelen jullie zeker aan bij vrienden en familie.

---

Mr. O. Cousin (Frankrijk)
Een fantastische school om te spreken, denken en dromen in het Engels! Mijn drie kinderen volgden elk al 3 à 4 cursussen bij Ruysschaert en hebben op school nu de beste resultaten voor Engels. Dankjewel! Proficiat voor jullie sterke manier van werken. Het complete taalbad brengt deze cursussen op een heel hoog niveau!

---

Mevr. C. Boursonne (Frankrijk)
Ik ben echt heel tevreden over uw diensten. Ik heb uw programma dan ook aangeraden aan de leerkrachten Engels en Nederlands van de school waar ik les geef.

---

Mr. en mevr. Solelis (Frankrijk)
Heel erg bedankt voor het fantastisch verblijf van onze dochter. Ze vond alles geweldig: de cursus, de methode, de locatie, haar klas, de leraar ... en is vooral super enthousiast omdat ze in één week zoveel leerde als tijdens een gans schooljaar. Ze is heel duidelijk vooruitgegaan op vlak van woordenschat, uitspraak, grammatica en vaardigheden en kijkt er al naar uit om het nieuwe schooljaar te starten op haar nieuwe school.

De voorbije week heeft zeker en vast aan haar én onze verwachtingen voldaan. We wilden niet alleen haar niveau verhogen ter voorbereiding van het nieuwe schooljaar, maar ook haar motivatie en zelfvertrouwen verbeteren. Dankjewel daarom aan de ganse ploeg voor jullie professionalisme en jullie kwaliteit!

---

Mr. Henrard (Frankrijk)
Onze zoon had een geweldige week dankzij jullie professionalisme en jullie creativiteit. Hij kijkt er zelfs al naar uit om volgende jaar opnieuw een cursus te volgen bij Ruysschaert! Een dikke proficiat voor de kwaliteit van jullie cursussen. Wij bevelen jullie zeker aan bij vrienden en familie.

---

Mevr. E. de Maulmin (België)
Wij willen jullie persoonlijk bedanken voor de voorbije cursus. Onze zoon vond de omkadering en sfeer geweldig. Net zoals bij de voorbije cursussen die hij al volgde, heeft hij het gevoel dat hij heel veel vooruit is gegaan. Hij kijkt er zelfs naar uit om met al deze kennis het nieuwe schooljaar te kunnen starten. Wij hadden jullie cursussen trouwens aanbevolen bij vrienden. Ook zij en hun zoon waren heel erg enthousiast! Een welgemeende proficiat voor de kwaliteit en de omkadering die jullie telkens weer bieden!

---

Mr. en mevr. Moyaux - Hazebrouck (France)
Benoît was heel erg enthousiast toen we hem op het einde van de cursus ophaalden. De ernst van de cursus, de kwaliteit, de locatie, de professionaliteit van de leraars, de super sfeer  en de vooruitgang die de leerlingen maakten, zijn hem zeker bijgebleven. De leraar slaagde erin om een ganse groep jongeren midden augustus te motiveren. Onze zoon liet ons zelf weten dat hij tijdens de cursus meer heeft geleerd dan tijdens het voorbije schooljaar! Wij willen jullie dan ook heel erg bedanken voor alles wat jullie voor deze jongeren doen.

---

Mevr. P. Franszoo (België)
Dit was voor onze dochter de eerste keer dat zij met jullie meeging en haar reactie was gewoon verbluffend. Een zeer gemotiveerde leerkracht die op een ongelooflijke toffe, interactieve manier les gaf, streng maar rechtvaardig optreden met het  oog op voorruitgang, communicatie naar ouders en leerlingen waren super, iedereen zeer vriendelijk, correct en behulpzaam, een ongelooflijke voorruitgang dat geen enkele school kan boeken, zeer toffe sfeer onder de leerlingen, infrastructuur: zeer mooi.

Geslaagd? Voor 200%

---

Mevr. T. Colombes (Frankrijk)
Met plezier zal ik uw organistie aanraden aan collega’s die Engels geven in de school waar ik lesgeef. Ik ben dan ook volledig overtuigd door uw methodes. U slaagt erin om de liefde voor taal over te brengen bij jongeren.

---

Mevr. C. Schnirer (Frankrijk)
Mijn kinderen waren ontzettend blij met hun ervaring bij Ruysschaert. Dankjewel voor de uitmuntende kwaliteit van de lessen en de perfecte organisatie.

---

Mevr. M.B. (Frankrijk)
Jean Baptiste was erg tevreden over deze eerste week, hij wou zelfs een weekje langer blijven ! Wij waren onder de indruk om hem zo ontspannen Engels te zien spreken, we waren echt gelukkig wanneer wij hem zagen tijdens de laatste les. Maredsous is een prachtige locatie, heeft een goede sfeer en alles is piekfijn georganiseerd, dit draagt uiteraard enorm bij tot onze tevredenheid. Jullie fantastische methode en de kwaliteit van de leerkrachten dragen hier ook veel bij!

Heel erg bedankt, ik denk dat hij deze ervaring nooit zal vergeten, bovendien zal zijn start in het nieuwe schooljaar aan zienlijk vlotter verlopen.
Ik zal nooit twijfelen om uw school aan te bevelen, always and everywhere!

---

Mevr. C. Debruyn (België)
Dankjewel voor jullie kwaliteit, jullie ervaring en jullie fantastische ploeg (zowel de mensen op het secretariaat, de leraars, de keukenploeg op de locatie, ...). De leraar was heel goed. Mijn dochter heeft echt veel geleerd in één week!

Blijf ons volgen
Vragen of hulp nodig, mail ons of bel ons op +32 9 281 01 53

Ruysschaert Language Academy © 2022

Wijngaardstraat 14, B-9000 Gent - BE0754865777