Menu Inschrijven

5 redenen waarom een cursus niet mag ontbreken deze zomer

-

Over minder dan 2 maanden is het zover! Dan start de zomervakantie en kunnen wij gedurende 5 weken terug het beste van onszelf geven. Wat denk je ervan om tijdens een van die weken (terug) in ons taalbad te springen? 

Schreef jij je nog niet in voor jouw taalavontuur? 
Wij geven je 5 redenen waarom een cursus bij Ruysschaert niet mag ontbreken deze zomer:

 • Een taalboost voor elk niveau
  Of je nu beginner of gevorderd bent, een week bij Ruysschaert geeft je telkens weer een enorme boost. We hebben elkaar ondertussen een jaar moeten missen, dus onze leerkrachten staan te popelen om jou een week onder te dompelen in ons taalbad en je de liefde voor de taal door te geven. 
 • Groei in zelfvertrouwen
  Stel je eens voor hoe fantastisch het is als je op het einde van de week met moeite terug overschakelt naar je moedertaal! Een hele week een vreemde taal spreken is een prestatie waar je trots op mag zijn. Naast je taalkennis gaat dus ook jouw zelfvertrouwen er op vooruit! En dat draag je voor altijd met je mee. 
 • Vrienden voor het leven
  Samen met alle andere leerlingen ga je een unieke uitdaging aan. En geloof het of niet, dat schept nu eenmaal een sterke band. Hoewel de eerste kennismaking nog wat stroef kan verlopen, zien wij de mooiste vriendschappen opbloeien tijdens de week. Een vreemde taal houdt dat zeker niet tegen.
 • Mobile detox
  Een hele week immersie vraagt soms drastische maatregelen en dus blijven gsm's thuis. Niet gemakkelijk, maar een weekje zonder gsm betekent voor velen een verademing. Honderden jongeren die zich samen amuseren, en geen enkele gsm in beeld. Schitterend toch!
 • Fun
  Een taal leren: Ja! Maar daar hoef je niet de hele dag voor in een klas te zitten. We maken ook tijd voor ontspanning. Meer dan vier uur per dag kan iedereen zich uitleven in onze ontspanningsruimtes, sportvelden ... al spreken we uiteraard ook dan altijd de doeltaal ;-)

Schreef jij nog niet in? Sinds we groen licht kregen voor onze cursussen tijdens de zomer, gaan de inschrijvingen heel snel. Wil je zeker zijn van je plaats, schrijf dan nu meteen in!

Schrijf nu in voor deze zomer


Ook interessant

Be the change, that you wish to see in the world.

Be the change, that you wish to see in the world.

We leven in een verwarrend tijdsmoment met veel kantelpunten. Die prangende onrust doet velen naar de andere kijken als de oorzaak van die problemen. De perceptie leeft dat die andere moet veranderen om de poort open te zetten naar een voorspoedige toekomst. In die illusie zitten we gevangen.

Lees meer
Wij staan klaar voor jou

Wij staan klaar voor jou

Meer dan ooit, zijn we er met Ruysschaert ook klaar voor. Staan we klaar voor jou.
Ik bouw verder op het werk van Pieter Ruysschaert om leerlingen ook in 2021 te laten schijnen.

Lees meer
Blijf ons volgen
Vragen of hulp nodig, mail ons of bel ons op +32 9 281 01 53

Ruysschaert Language Academy © 2022

Wijngaardstraat 14, B-9000 Gent - BE0754865777